Nu ook e-Learning bij Smit Opleidingen & Trainingen!

Keuzebox__e_Learning_002Eindelijk e-Laerning

Zoals aangekondigd kunnen wij nu ook een aantal e-Learning trajecten aanbieden.
Vooralsnog voor NEN 3140 en VCA.

Wij hebben daarvoor een aantal keuzen:

  1. alleen e-Learning,
  2. e-Learning met landelijk examen in uw regio,
  3. alleen (her)examen,
  4. op afspraak: een mixvorm tussen e-Learning en een cursus (met practicum) bij uw locatie of elders.

De examens worden afgenomen door het onafhankelijke examenbureau PBNA. Zij beschikken over een geborgde examenbank.

Informatie

Een cursus NEN 3140 wordt in het algemeen meestal niet afgetoetst. De Arboregelgeving vindt een aantoonbaar bewijs van deelname voldoende. Smit Opleidingen & Trainingen toetst de cursussen NEN 3140 meestal wel af. Zo’n toets is natuurlijk waard voor wat het is. Als u meer onafhankelijke zekerheid voor het daadwerkelijk beheersen van de lesstof is het sinds enige tijd mogelijk om de cursussen NEN 3140 VP en VOP af te sluiten met een onafhankelijk examen zoals dit ook bij VCA gebeurt. Dit geeft en toegevoegde waarde. Het diploma is 3 jaar geldig.

Ook voor VCA geldt dat u “e-Learning only” kunt kiezen. Dat kan handig zijn voor personen die in de binnendienst werken bij een bedrijf of instelling en waarvoor men alleen het veiligheidsbewustzijn wenst te bevorderen. De meesten die wel extern functioneren zullen voor een VCA met examen kiezen

Modulen en uitvoering

Alle modulen zijn zeer informatief en interactief opgezet. Er wordt steeds een actie van de cursist verwacht zodat het ‘doorklikken’ wordt beperkt..

Voor degenen die dat prettig vinden kan de tekst ook worden beluisterd. Alle modulen zijn duidelijk ingesproken. Natuurlijk kan dit geluid ook worden uitgezet.

Uw vorderingen worden netjes bijgehouden. Tevens is er een handboek beschikbaar dat u ook na de cursus als naslagwerk kan gebruiken.

Natuurlijk zijn er ook voldoende oefenvragen tijdens de cursussen opgenomen en zijn er voor alle cursussen een reëel oefenexamen beschikbaar.

Meer weten?

Kijk op onze website of neem contact met ons op voor eventueel maatwerk. Wij staan voor u klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *