Onze nieuwe website is ook klaar voor mobiel gebruik

Wij zijn vanaf het begin (1997) goed bereikbaar geweest op het internet. In het begin was je al blij dat er netjes een stuk tekst en foto’s getoond kan worden en je daarmee onze klanten en belangstellenden kon informeren. De huidige realiteit vraagt veel meer, zowel via PC, notebook, tablet en smartphone. Daarom hebben wij onze website volledig vervangen.Dat was best een klus en we zijn best trots op het resultaat.

Onderstaand ziet u de ontwikkeling onze website in de drie belangrijkste stappen:

Wobsite_SOT_2012

Wobsite_SOT_2015_001

Wobsite_SOT_2015_002

We hebben nu een moderne werkomgeving en kunnen u hopelijk op vele soorten (mobiele) computers en smartphones duidelijk informeren. Alle onderdelen zijn nu beter vindbaar en ook de bijbehorende informatie is netjes geordend.

Via onze agenda heeft u een snel beeld van alle actueel aangeboden cursussen en trainingen en ziet u ook onze locaties door geheel Nederland. Na uw keuze kunt u direct 1 tot 20 cursisten inschrijven.

Er komen in de nabije toekomst nog meer diensten beschikbaar. We gaan NEN 3140 en VCA ook als E-learning aanbieden. NEN 3140 kan worden afgesloten met een onafhankelijk examen VP of VOP op een aantal locaties door Nederland. Ook een NEN 3140 combinatie met E-learning, klassikaal les en praktijk/practicum met een (optioneel) landelijk examen zijn mogelijk. We zullen daar apart over berichten.

Uiteraard werken we ook aan de nieuwe NEN 1010 die binnenkort beschikbaar komt. Zodra we onze lesmaterialen en presentaties hebben aangepast kunnen wij u ook daarmee van dienst zijn.

We hopen dat u onze nieuwe website kunt waarderen en staan open voor goede ideeën en commentaar. Uw reacties en beoordelingen zijn welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *