Dé specialist in normen en testers

Telefoon0183 – 60 05 20
Vakkundig meten = zeker weten

Cursussen & trainingen

Ons dienstenpakket bestaat uit opleidingen/cursussen en praktijkgerichte trainingen voor technici en inspecteurs/keurmeesters. We hebben individuele cursussen en trainingen via open inschrijving bij onze locaties door geheel Nederland. Daarnaast bieden wij ondersteuning met testers en software op uw locatie. We kunnen ook inspecties uitvoeren of u daarbij helpen.
.
Het ook mogelijk dat we een online cursus/training via TeamsSkype of Zoom verzorgen. Het lesmateriaal wordt dan vooraf (digitaal) beschikbaar gesteld. Via Teams/Skype/Zoom is ook zichtbaar contact met de docent zodat er interactie blijft en zijn ook de presentaties en instructievideo’s te volgen/bekijken zodat het verschil met een fysieke cursus/training klein is. We hebben zeer tevreden reacties mogen ontvangen!

Cursussen

Wij verzorgen diverse cursussen en gebruikerstrainingen waarbij we theorie, normkennis en praktijk zo goed mogelijk willen combineren zodat het voor velen heel herkenbaar zal zijn.
Waar mogelijk wordt een practicum opgenomen. Onze hoofdcategorieën zijn:

Trainingen

Voor inspecteurs/keurmeesters die elektrische arbeidsmiddelen en -installaties inspecteren/keuren en daarvoor de benodigde (norm)kennis moeten opdoen en leren werken met (uw eigen) testers. De trainingen zijn zeer praktijkgericht en we hebben veel mogelijkheden voor praktijkoefeningen. Dit kan bij ons en bij u op de zaak.

Keurmeester elektrische arbeidsmiddelen

Keurmeester elektrische arbeidsmiddelen
» alle trainingen

Keurmeester medisch gebruikte apparatuur

Keurmeester medisch gebruikte apparatuur
» ga naar deze training

Inspectie elektrische installaties

Inspectie elektrische installaties
» alle trainingen